Jojoba Yağı

SKU: KZ13

60,00

9 adet stokta

Mesopotamia Formulas

Cilde faydali doymamış yağ asitleri ve E vitamini bakımından çok zengin bir yağdır. Jojoba Yağının yapısı cildinizin yağ bezlerinin salgısına çok benzer; bu nedenle her cilt tipi için mükemmel bir nemlendiricidir. Aslında Jojoba Yağı, bir yağ değil, daha çok bir çeşit sıvı balmumudur. Balmumu esterleri ihtiva ettiğinden, son derece dengeli bir maddedir, doğal olarak bozulmaya karşı koyar.

Saç ürünlerinde yoğunlukla kullanılır. Yıpranmış ciltte etkilidir. Cilt temizliğinde, ciltteki kiri makyajı kolaylıkla temizler, cildin ferah, canlı, nemli kalmasını sağlar.

Boyut:30ml

Marka yolculuğumza ilham veren bir kadın, tarihin ilk kimyageri Tapputi.Tapputi M.Ö 2000 li yıllarda Babil’de sarayda yasıyor.Deniz kabuklarında ve iksir şişelerinde sakladığı güzellik yağları,esanslar ve balsamlar üretiyor.Başta aristokrat sınıfı avam sınıftan ayırmak için üretilen bu formüller , el altından tüm ülkeye yayılıyor ve dönemin ticaret yolları ile tüm dünyaya ulaşıyor.İlk Tıp Ansiklopedisinde ‘güzellik İlacı’ olarak gecen bu formüller ,kozmetik in ve aromaterapinin baslangıcı kabul ediliyor.Mezopotamya tarihe karısıyor ve yüzyıllar boyunca bu topraklara gelen binlerce medeniyet bu formüllere kendilerinden birer parca ekleyerek bize müthiş bir miras bırakıyor.Mesopotamia Formulas olarak en büyük nedenimiz ve tutkumuz işte bu kadim ve yüce mirası yasatmak ve dünya üzerinde yasayan herkese bu hikayeyi anlatabilmek..

Yorumlar

Henüz inceleme yok.

Yalnızca bu ürünü satın almış oturum açmış müşteriler yorum bırakabilir.