• Oats Yulaflı Göz Makyaj Temizleyici

    75,00

    Yulaf yağı + pamuk yağı + kaprik trigliserit

    Temizleyici, günlük yüz bakımı rutininin en önemli parçasıdır. Makyajın çıkartılmaması gözeneklerinizin tıkanmasına, cildinizin nefes almamasına, yaşlanma sürecinin hızlanmasına kritik olur.

    Bu temizleyicinin içerisinde bulunan yulaf yağı göz çevresindeki ince deri için çok uygundur. İçerdiği yüksek miktarda seramid ve fitoesterol sayesinde nemlendirir ve yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Pamuk yağı, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Likit Hindistan cevizi yağının hafif bir yapısı vardır ve emilimi çok yüksektir.

    INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Avena Sativa Kernel Oil

    Kullanım Şekli: Pamuğa bir kaç damla damlatarak göz makyajını çıkartın ardından ılık veya bitkisel suyla yıkayın.

  • Grape Radiance Eye Potion

    135,00

    Siyah üzüm çekirdeğinde bulunan en güçlü antioksidanlardan biri Resveratrol ve C Vitamini sayesinde düzenli kullanımda göz çevresinin yenilenmesini ve aydınlık görünmesini destekler. İçeriğindeki diğer yağlar ve vitaminler ile nemlendirerek bakım yapar.Gece temiz cilde uygulamanız tavsiye edilir.

    ✔Üzüm Çekirdeği Yağı özellikle siyah ve kırmızı üzümün kabuğunda bulunan resveratrol sayesinde göz altı morluklarını tedavi etmek, parlaklık kazandırmak ve yaşlanmayı geciktirmek konusunda uzman

    ✔Akgünlük Yağı koyu lekeleri azaltmak,cildi kaldırıp sıkılaştırmak özelliklerine sahip en baskın yağlardan

    ✔Çörekotu yağı her derde deva yağı diye bilinen müthiş bir antimikrobiyal ve antiflamatuar.Bu sayede sivilceleri azaltıp cilt yüzeyini pürüzsüzlestiriyor.
    ✔Hodan Yağı Gamma Lenoleik asit denilen yağ asidi açısından en zengin yağ olarak kanıtlanmış (%24) Orta Çağdan beri egzama ,atopik dermatit gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan müthiş bir iltihap sökücü ve enfeksiyon önleyici, aynı zamanda nemlendirici

    ✔Gül Ağacı Yağı en popüler ölü hücre temizleme yağıdır, doğal ve sağlıklı bir parlaklık verir.

    İçeriği; Üzüm Çekirdeği Yağı, Organik Aspir Yağı, Jojoba Yağı, Buğday Yağı, Kuşburnu Çekirdeği Yağı, Çörekotu Yağı, Hodan Yağı, Akgünlük yağı, Gül Ağacı Yağı, C Vitamini, E Vitamini

    Boyut: 20ml

  • Saf Shea Yağı

    115,00

    Shea yağı, cildi yumuşatıcı ve nemlendirici işlev görmesi ile ünlüdür. Yağlı ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir.Cilt sıcaklığında erir, böylece oluşturduğu yağ asitleri deriyle kolaylıkla emilir.Bu cildin bariyerini geliştirmeye, nem kaybını önlemeye ve cildinizin nemli, pürüzsüz ve esnek kalmasını sağlamaya yardımcı olur. Bu nedenle, yüzün ve vücudun her alanına uygulandığında kuru ve kaşıntılı deride rahatlatıcı etki sağlar. Yaşlanma karşıtıdır.Shea yağı üzerine yapılan bilimsel araştırmalar, düzenli uygulandığında anti-aging özelliklerinin faydalı olduğunu göstermiştir.E vitamini ve kateşinler gibi antioksidanları, cildi güneşten gelen morötesi ışınların yol açtığı serbest radikallerin neden olduğu hasardan korumaya yardımcı olur .

    Shea yağı ile kollajen üretimini arttırılabilir olduğu kanıtlanmıştır.Cildinizdeki yapısal proteinlerin üretimini koruma ve artırma kabiliyeti yaşlanmayı önleyici özelliklerin anahtarıdır.Cildinizde kolajen ve elastin bulundurmanız, çizgilerin, kırışıkların ve sarkmış cildin oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Antienflamatuvar özelliğe sahiptir.

    Boyut: 50ml

  • Kuşburnu Yağı

    70,00

    Mısır Kralları’nın eşlerine ‘gençlik iksiri’ olarak hediye ettiği gençleştirici yağ..Çok Sonra İngilizler’in çocuklarına şurup olarak içirdiği Rosa Canina lâtince isimli yaban güllerinin meyvelerinden soğuk sıkım elde edilen iyileştirici yağ..
    İyileştirici gücü formülasyonunda yatar ;

    Cildi korur, hücre yenilenmesini arttırır çünkü içerisinde serbest radikaller ile mücadeleye yarayan E, C, D, B ve A vitaminleri bulunmaktadır.İyileştirici özellikleri formülünde saklıdır. Temel yağ asitleri bakımından, özellikle de oleic, palmitic, linoleic ve gamma linolenic asitler bakımından zengin olması bunu sağlar. Bunun yanında F vitamini ve EFA adlı temel yağı da barındırmaktadır ve bu yağ asidi cilt tarafından emildiğinde prostaglandinlere dönüşerek hücre yenilenmesini desteklemektedir. Kuşburnu yağının yaşlanma karşıtı olmasının temelinde bu yenilenme yatmaktadır. C vitamini bakımından çok zengin olması ise onu bu bakımdan en zengin ürünlerden birisi haline getiriyor.

    Boyut: 30ml

  • Jojoba Yağı

    60,00

    Cilde faydali doymamış yağ asitleri ve E vitamini bakımından çok zengin bir yağdır. Jojoba Yağının yapısı cildinizin yağ bezlerinin salgısına çok benzer; bu nedenle her cilt tipi için mükemmel bir nemlendiricidir. Aslında Jojoba Yağı, bir yağ değil, daha çok bir çeşit sıvı balmumudur. Balmumu esterleri ihtiva ettiğinden, son derece dengeli bir maddedir, doğal olarak bozulmaya karşı koyar.

    Saç ürünlerinde yoğunlukla kullanılır. Yıpranmış ciltte etkilidir. Cilt temizliğinde, ciltteki kiri makyajı kolaylıkla temizler, cildin ferah, canlı, nemli kalmasını sağlar.

    Boyut:30ml

  • Saf Argan Yağı

    99,00

    Argan yağı Fas’ta yetişen Argania spinosa isimli ağacın fındık büyüklüğündeki meyvelerinden elde edilen bitkisel bir yağdır.. Bu yağ, oleik ve linoleik asit başta olmak üzere yağ asitlerini içerir. Güçlü bir Afrodizyak bitki yağı olan Argan Yağı, el ve ayak bakımı, vücut bakımı, tırnak bakımı, cilt ve yüz bakımı ve saç bakımında oldukça etkili bir organik yağdır.. Argan yağı, içerisindeki E vitamini ile siyah nokta ve sivilceleri kısa sürede yok etmede genç ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşturmada en etkili yağlardan biridir. Yaşlanma geciktirici etkisi içeriğindeki E vitaminine bağlıdır.. Argan yağı 70,2 mg, palmiye yağı 25,6 mg, zeytinyağı ise 7,1 mg E vitamini içerir. Argan meyvesinin kan kolesterol ve trigliserid düzeylerini düşürdüğü, kalp damar hastalıklarını ve kanseri azalttığı düşünülüyor. Saç bakımında saçlı deri, saçı nemlendirmek ve parlak görünüm elde etmek için de kullanılır.

    Sabit yağdır, yüz ve vücutta nemlendirici olarak direkt kullanılabilir.

    Harici kullanım içindir. Gözle temasından kaçınınız. Serin ve kuru ortamda saklayınız.

    Boyut: 30ml

  • Üzüm Çekirdeği Yağı

    70,00

    En kuvvetli antioksidanlardan biri olan Resveratrol maddesini ihtiva eder.En güçlü bağışıklık sağlayıcı bu madde sayesinde cildi onarır, tedavi eder ve hücre yenilenmesini destekler.Omega 3, omega 6 ve omega 9 yağ asitlerini içerir.Hücreleri doku hasarına karşı korur.Hasar görmüş kılcal damarları ve kan damarlarını onarmaya, güçlendirmeye yardım eder. Yüksek miktarda E vitamini barındırır.Yoğun nemlendirici ve besleyicidir. Oldukça güçlü bir içeriğe sahip olan üzüm çekirdeği yağı, antioksidanlar, flavonoidler, E vitamini ve omega-6 gibi çoklu doymamış yağ asitleri bakımından zengindir.

    Bu güçlü içeriği sayesinde birçok sağlık sorunu karşısında etkili çözüm imkanı sunar. Özellikle cilt bakımında yaygın olarak kullanılan üzüm çekirdeği yağı, cildin nemini dengeler ve birçok cilt problemine karşı koruma sağlar.

    Boyut: 30ml

  • Kayısı Çekirdeği Yağı

    55,00

    A, E vitaminleri ve omega 6 yağ asitleri içeren kayısı yağı cildin sıkılaşmasında etkin rol oynar. Yaşlanmanın etkilerini yavaşlatan kayısı yağı aynı zamanda ekzema gibi cilt sorunlarına sakinleştirici etki sağlar.Akne ve sivilceli yüzlerin iyileşmesini sağlayan kayısı yağı, gözeneklerin kapanmasına yardımcı olur.

    Bunun yanı sıra gözaltında oluşan siyah halkaların azalmasını ve şişlik sorunlarının ortadan kalkmasını sağlar. Kayısı yağı; saç derisini nemlendirir, saç kırıklarının oluşumunu önler, saçların daha parlak olmasına yardımcı olur.

    Boyut: 30ml

  • Buğday Tohumu Yağı

    65,00
    • A, B, D ve E vitaminleri açısından zengin bir yağdır. Özellikle B6 ve folik asit açısından zengin bir kaynaktır. Magnezyum, potasyum, demir, kalsiyum ve fosfor mineralleri açısından da zengindir.
    • Kardiyovasküler yani kalp hastalıklarına karşı fayda sağlar. Kalbi sağlıklı tutar. Kalp ve damar sistemini korur.
    • Bazı kanser türlerine karşı koruma sağlar.
    • Büyük ölçüde kötü kolesterol seviyesini düşürür.
    • Vitamin ve minerallerin vücudumuzdaki hücrelere ulaşmasına yardım eder.
    • Kırmızı kan hücrelerini arttırır.
    • İktidarsızlığa karşı da kullanılabilir.
    • Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
    • Buğday tohumu yağının romatoid artrit gibi kemik hastalıklarına fayda sağlayıp sağlamadığı konusu araştırılmaktadır.
    • Vücuttaki yağ yakımını arttırarak kilo vermeye yardım eder.
    • Beyne fayda sağlar.
    • Menopoz dönemindeki kadınların da kullanabileceği bir yağdır. Buğday tohumu yağı ve keten tohumu yağı ile menopoz döneminde rahatlama sağlanabilir.
    • İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildin kolajen ve elastikiyetini arttırır.
    • Cilde oksijen sağlar ve vücuttaki toksinlerin atılmasına yardım eder.
    • Hamilelikte kullanılırsa vücutta çatlak oluşumunu önler.
    • Selülit oluşumunu engelleyici etkisi de vardır.
    • Vücuttaki enerjiyi arttırır. Buğday tohumu yağının faydalarından biri de vücuttaki enerjiyi arttırmasıdır. Yapılan egzersizler sırasında vücuda daha çok enerji ve oksijen verir. Vücudu daha çok enerjik kılar. Bu nedenle sporcuların kullanması tavsiye edilir.
    • Sinir sistemini rahatlatır. İçeriğindeki B vitamini sayesinde stresi büyük ölçüde azaltır. Ayrıca omega 3 yağ asitleri sayesinde ruh halini iyileştirir. Enerji verir.
    • Vücuttaki kan şekeri seviyesini kontrol eder. Buğday tohumu yağı magnezyum açısından zengin bir yağdır. Düzenli kullanıldığı zaman vücuttaki kan şekeri seviyesini düzenler. Diyabet hastaları için yararlıdır. Şeker seviyesini kontrol altında tutmaya yardım eder.
      Boyut: 30ml
  • Çay Ağacı Yağı

    70,00

    Diğer adı Hint Defnesi yağıdır.Doğal bir temizleyici ve antiperspiranttır.Cildi temizler, sivilce oluşumunu önler, gözenek ve siyah nokta tedavisinde kullanılır.Saç derisi problemlerinde, ayak sağlığında ve vücut yaralarını dezenfekte etmede kullanılan etkili bir yağdır.Ev hijyeni ve temizliğinde,ortam kokulandırmasında kullanabilirsiniz.Sabit bir yağa %1 oranında ekleyerek cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

    ✔Doğal antiseptik ve antiflamatuar özelliği sayesinde bakteri, virüs ve mantar tedavisinde en etkili yağdır.

    ✔Sivilce, akne, siğil ,uçuk ve mantar tedavisinde çok başarılıdır.

    ✔Cilt lekeleri , izler , rosecea ve benzeri kızarıklıkların , beyaz lekelerin ve güneş lekelerinin yok edilmesinde çok başarılıdır.
    ✔Cildin PH dengesini düzenler.
    ✔Cildi sıkışlaştırır.
    ✔Saç derisi sorunları ve kepeklenmeyi giderir.

    ✔Buhar banyosu şeklinde uygulandığında soğuk algınlığı, grip ve nezle tedavisinde yardımcıdır.

    ✔ Diş eti ,iltihap ve ağız yaralarinda tedavi edicidir.
    ✔Antifungal özelliği sayesinde mantar tedavisinde kullanılır.
    ✔Ev ve mutfak temizliğinde antiseptik özelliği sayesinde en iyi dezenfektandır.( Kabuklu meyve ve sebze yıkamada kullanabilirsiniz)

  • Yabani Nane Yağı

    55,00

    Mısır ve Mezopotamya coğrafyasından beri kullanılan en eski yağlardan biridir. Omega-3 yağ asitleri, demir, magnezyum, kalsiyum, A ve C vitaminleri, mineraller, potasyum, manganez ve bakır içerir. Anestezik özellikleri olan organik bir bileşik yani mentol içerir. Kaşıntılı cilt problemlerinde ferahlik verir, soğuk etkisiyle kasları ağrılarını rahatlatır.

    Suyla karıstırılarak gargara olarak ağız kokusu gidermede kullanılır.Baş ağrılarına iyi gelmesi, saçlardaki kepek oluşumunu yok etmesi, hazımsızlığı önlemesi, güneş yanıklarına yarar sağlaması nane yağının faydaları arasındadırOrtam kokusu olarak kullanılarak tıkanan solunum yollarının rahatlamasına yardımcı olur.

  • Lavanta Yağı

    60,00

    Hassas veya yağlı ciltler için uygundur. Lavanta kokusu rahatlatıcı, yatıştırıcıdır. Dengeleyici, rahatlatıcı etkisi bulunur. Sebum üretimini dengeler. Cildi temizler, sakinleştirir. Sivilce ve akne oluşturan etkenlere karşı cildin korunmasına destek olur. Saç derisinin sağlığında önemli rol oynar. Haşerelerin doğal yolla uzaklaşmasını sağlar.

    Doğal bir sabit yağa %1 oranında kullanarak cildinizde uygulayabilirsiniz ya da şakaklarınıza, bileklerinize masaj yapabilirsiniz. Huzurlu bir uyku için yastığınıza damlatabilir ya da ortam kokusu olarak buhurdanlıkla kullanabilirsiniz.

    10ml